Stora stunder i det lilla samhället

I kväll kom sonen hem med DVD:n från påskmusikalen "Genom ett brustet hjärta". och vi bänkade oss förstås framför (nya) tv:n för att titta och återuppleva den igen. Det är inte klokt vad bra den är.

Jag har varit med om två riktigt stora händelser i Vinslöv, (om man inte räknar den gången jag fick åka traktor och balvagn genom byn efter loppisen i höstas). Den ena var Söderparksupproret från våren 2006, då man fick uppleva ett engagemang och en hängivenhet som sällan förunnas en.
Den andra var just påskmusikalen, som var något utöver det vanliga. När man betänker att det bara var local heros som var inblandade både på och bakom scenen så kan man inte annat än att bli skrytsam över att vara vinslövsbo.

Naturligtvis så var det en stor upplevelse även att få motta ett idrottspris under högtidliga former i samband med Vinslövs IF:s årsmöte för snart ett år sedan. Och givetvis var det en fantastisk upplevelse att få vara med på premiären av "Plötsligt igen" på Hedbergshuset för någon månad sedan, för att inte tala om blockflöjtskonserten med årskurs 3:s blockflöjtsensamble i Furutorpskolans matsal 2007.

Och en gång kom Dan Hylander till Vinslöv också...

Kram
Agneta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0