Firarvärt

Och så har ännu en helg passerat och en ny orörd arbetsvecka ligger och bara väntar på en. Den här helgen har det varit födelsedagskalas för släkten Henriksson. Toldel-Tiken Tuva fyllde 3 år igår, eller 21 om man räknar hundår. Skönt att inte ha en tonåring i huset längre. En 21-åring bör ju rimligen vara lättare att tas med än en fjortis.

Men det var inte för hennes skull det var kalas, utan för kusin Isak som fyllde hela 4 år igår. De fyller således år samma dag, de två busarna så det gäller att separera presenterna. Jag tror inte att Isak blivit så glad över två tomma toarullar med lite korv i, och inte heller att Tuva klär i rutig skjorta. Hon är ju tjej.

Tack och lov så börjar löpningen klinga av nu och hon är lite lugnare. Hon är t o m så pass koncentrerad att mellansonen påstår sig ha haft en politisk diskussion med henne. Hon är tydligen vänsterpartist, i fall ni undrar.

Mest märks dock att löpningen är i avtagande på att hon inte smyger upp på övervåningen lika ofta som förut. På övervåningen finns nämligen en lurvig och avlång prydnadskudde som hon utsett som sin pojkvän sen 14 dagar tillbaka.

Det är ju så med oss flickor att vi ofta utser en pojkvän till oss som mer eller mindre passivt och utan något större motstånd följer med oss hem. Det är kanske inte så demokratiskt, men samtidigt får det ju hända något, nån gång. Och hittar man då ingen riktig pojkvän åt sig så får man ibland skaffa sig en låtsaspojkvän i form av en kudde eller något. Ett träningsobjekt helt enkelt.

Men hon lär inte få några problem med att skaffa sig en partner, för hon är ju så vacker. Och noga med sin hygien. Badar så ofta hon kan, oavsett väder. Som här t ex...



Kram
Agneta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0