Lurad

Som ni säkert vet så fanns det ju för några dagar sedan en grupp på facebook som lovade 2 kr per medlem till de jordbävningsdrabbade på Haiti. Jag liksom många andra gick både i och ur den gruppen inom loppet av några dagar, då den ändrade lite i texten då den fått tillräckligt med medlemmar.
I stället för att hjälpa de drabbade skulle man nu ta hem liken och ha sex med dem och som administratör stod "Nekrofil-föreningen".

Givetvis blev alla vi som gått med upprörda och kände oss lurade och äcklade och lite dumma. Alltihop är osmakligt, vidrigt och oförsvarbart, men måste i all sin hemskhet avfärdas som ett mycket oetiskt skämt. För trots allt har jag svårt att tro att om man är nekrofil, att man då skulle gå ut offentligt med det och organisera sig. Skaffa organisationsnummer, stå med i föreningsregistret och söka kommunala bidrag och få lokalt aktivitetetsstöd.
Och hur rekryterar man nya medlemmar? Man ställer sig knappast utaför ICA en tisdagkväll och värvar medlemmar och delar ut reklamprylar med föreningsloggan på.
Nej så går det nog inte till. Tack och lov,

Kram
Agneta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0