Alla dessa grupper

För er som, liksom jag, hänger på face book mer än vad ni borde, så är det garanterat bekant att det finns grupper och fan clubar för precis allt.
Som t ex "Vi som vill ha Michael Jackson på tjugolappen","Ta bort gurkan på cheesburgaren" "Alla vi som tycker att pepparkaksdegen är godare än pepparkakorna", "Vi som tycker att bensin luktar gott" samt sist men inte minst "Vi som säger va? fast vi hört vad ni säger"

Även om inte dessa grupper är direkt opinionsbildande så kan man inte undgå att notera vilken enorm spridningseffekt face book har, om man skulle vilja använda den för just opinionsbildande ändamål. Detta görs så klart redan nu, men en inte alltför kvalificerad gissning är att det kommer att öka ännu mer i takt med att valet närmar sig.

Själv har jag tydligen gått med i 12 sådana grupper. Bl a "Alla gotlänningar i Världen", "Vi som fyllt 30 och blir snyggare för varje dag", "Vinslöv-Plötsligt en förening" och en hel drös olika stand-up-comedy-klubbar.

Om jag skulle starta någon grupp så fick det nog bli något i stil med "Vi som alltid blev sist valda i brännboll" "Vi som aldrig kom över plinten" "Vi som önskade att det fanns teoretisk slöjd redan på vår tid" "Vi som inte når längst ner i frysboxen på ICA""Vi som tycker att det var länge sedan Dan Hylander kom till Vinslöv" "Vi som tycker att mjölk är en överskattad dryck" "Vi som inte förstår varför man äter sushi när det finns fiskpinnar" "Vi som aldrig ätit forell" "Vi som somnar framför tv:n till TIDIGA rapport" samt "Vi som aldrig snarkar, vad omgivningen än säger".

Kram
Agneta

Kommentarer
Postat av: Vän av ordning

God fortsättning på er, där i Vinslöv!

Enda gången jag blivit sugen på att gå med i Facebook var när jag hörde att gruppen »Det är snart 2000 år sedan Jesus dog, kanske dags att glömma och gå vidare?« fanns.



Tror att det är Magnus Bettnér som står bakom citatet. Inte dumt alls. Tänk så många krig vi undvikit till exempel. Och så hade man sluppit juleländet också.

2010-01-11 @ 21:47:50
Postat av: Agneta

Tack det samma. Jo mycket hade man sluppit. Årets julvärd t ex.

2010-01-12 @ 21:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0