Politikerägg

Fredrik Federley lanserade i veckan ett nytt sätt att finansiera sin studietid, utan att behöva ta studielån.

"Jag hade en skolkompis på universitetet som finansierade sina studier genom prostitution, i dag är han företagsekonom och mår hur bra som helst."
Det är så man häpnar. Inte över hans uttalande utan över att han gått på universitetet. Men innan du dömer honom för hårt får man inte glömma bort att han är en idiot.

En annan politiker som figurerat i pressen i veckan är Svenska spels styrelseordförande Margareta Winberg. Hon hade hyrt Casino Cosmopol i Stockholm och bjudit in ett antal prominenta personer på mut fest. Händelsen blev kritiserad eftersom det tydligen inte var hennes egna pengar som skulle finansiera festen. Kanske p.g.a. detta, kanske av andra skäl, var det många av gästerna som tackade nej. Därför betämde sig Margareta Winberg att ställa in festen. "För det känns inte så kul att ordna en fest för bara 30 personer" säger hon till pressen.

Till henne vill jag säga: Kära Margareta, sist vi hade fest, förra lördagen, så var vi bara 10 personer och det var hur kul som helst. Det är inte hur många man bjuder, utan vilka man bjuder som avgör om festen blir lyckad eller ej.

Kram

Agneta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0