Hej igen!

Tillbaka i bloggvärlden igen efter ett alltför långt uppehåll. Att det blir allt glesare mellan blogginläggen har sin naturliga förklaring. Den främsta anledningen är att familjen numera endast har EN dator på fem personer. Att under dylika omständigheter tro att man skall få tillgång till datorn under den vakna delen av dygnet är naturligtvis en utopi.
Ett och annat facebook-inlägg kan man klämma in i samband med att användare växlas eller behöver gå på toaletten, men att blogga är inte att tänka på.

Men just nu spelar övriga familjen poker så då passar jag på att få mig en hedersstund med datorn.

Men jag har varit ledig i några dagar nu vilket varit en ganska behaglig sysselsättning. Det bästa är nog känslan av att kunna sova hur länge man vill, men ändå gå upp tidigt för man hinner med så mycket mer då. Eller att kunna läsa morgontidningen så länge man vill, för att sedan konstatera att de två minuter man ägnar åt den dagligdags räcker gott.

Och så har vi varit i Hässleholm några rundor. I Gallerian hade Röda Korset en insamling av gosedjur och när vi gick förbi såg dottern att i samlingen låg en likadan Alfons-Åberg-docka som hon hade och som aldrig lekte med. Därför bestämde hon sig för att åka hem och leta upp den och en rad andra gosedjur som heller inte fått hennes uppmärksamhet på evigheter för att lämna till insamlingen. Hennes bröder uppmuntrade initiativet då de kan tillräckligt mycket danska för att förstå det lustiga i att Alfons nu fått sällskap av en annan Alfons.
Förhoppningsvis blir hennes bidrag till glädje inte bara till Alfonsarna, utan även till barnhemsbarn i olika delar av världen.

Kram

Agneta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0