Nytt till våren?

Jag var inne och kollade på spa-behandlingar inför vår stundande spa-weekend om några veckor. Det fanns mycket att välja bland. T ex så kunde man få ta del av följande erbjudande:

25 min 435:-
Make Up
Lätt sminkning för vardag eller fest.
Rabatt på make i samband med behandlingen.

Jag har inga som helst planer på att byta ut Produktchefen mot någon annan, men OM jag skulle få för mig så känns det ju ändå bra att veta att de är billiga så här års.

Kram
Agneta

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Lät ju jättebra, jag behöver en make, är det dessutom rabatt på dem så är det ännu bättre. Men inte hittade jag någon sida där man kunde välja ut ett bra exemplar, som inte är för sliten!

2009-03-05 @ 17:12:10
Postat av: Ekelundskan

Jag undrar om detta är någon typ av återkommande evenemang. Som typ bokrean... Eller för all del mellandagsrean och midsommarrean också. Kan ju vara bra att veta om man i framtiden har behov av en ny dylik.

Kram

2009-03-05 @ 18:24:46
URL: http://ekelundskan.blogg.se/
Postat av: Christel

Verkligen skum annons, den blir värre ju mer man läser också. Är det maken som är lätt sminkad? Och Make up - eller make down? Jag behåller också den jag har, vem orkar lära upp en ny??

2009-03-06 @ 15:10:27
URL: http://www.limesmatte.blogspot.com
Postat av: Agneta

Yvonne, Ekelundskan och Christel:Jag lovar att återkomma med mer info när jag varit där. Min förhoppning är att det finns ett "Show room" fullt med makar till salu i olika pris(och vikt-)klasser.

2009-03-09 @ 09:22:22
URL: http://gladjebloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0