Plötsligt från Vinslöv

Vecka 29 infaller den berykatde och fruktade stockholmsveckan i Visby. Det är en vecka då ett antal stureplansyngel invaderar hamnområdet och delar av innerstan för att festa i nätterna sju och dricka frukost vid lunchtid.
Någon gång dessförinnan åker vi till stockholm i några dagar.  Undrar om stockholmarna hädanefter kommer att kalla dessa dagar för "Vinslövsdagarna"? *

Kram
Agneta


* Inte att förväxla med Vinslövsdagen som infaller i september och äger rum i Vinslöv. Alla vinslövsbor och Dan Hylander är där!


Kommentarer
Postat av: Anette

Du är helt klart en trend. Just denna vecka har de tydligen fin-fina rabatter för just Vinslövsbor. Man skulle viska "blubb, blubb" när man bokade, så fick man en extrasäng på rummet och en korv när man checkade in. Vi slog till med två nätter på Globen, vi...

2009-06-26 @ 10:18:13
URL: http://ekelundskan.blogg.se/
Postat av: H-et

Är det möjligtvis samma yngel som är i Båstad och "beskådar tennis"? Tycker som det låter som samma typ av beteende.

2009-06-26 @ 11:05:04
Postat av: Yvonne

Hemska vecka 29 - då är det bäst att hålla sig borta från stan. Slynglarna härjar fritt här och H-et det är samma som är i Båstad men i år är det visst tennis vecka 29. Tydligen så är Visby mer intressant, Båstad hade gärna fått ta alla slynglarna.



Tror inte att Vinslövsbor härjar på samma sätt i Stockholm!

2009-06-26 @ 11:45:57
Postat av: Agneta

Anette:Globen? Spelar man bangolf där?

H-et:Du har så rätt. Det är EXAKT samma människor som är på turné. Turneplanen är först tennisveckan i Båstad, sedan Visby därefter avslutas det hela i St Tropez eller möjligen Marstrand.

Yvonne:Nej, vi skall försöka uppföra oss i hufvudstaden.

2009-06-26 @ 12:21:13
Postat av: Yvonne

Agneta!



Du har fel, i år är Båstadsveckan och Visby samma vecka - alltså 29 men sedan är det St Tropez. Hörde att en krog här nere drog in 1 miljon bara på en kväll, då hamnade ändå inte all dricka i halsen på slynglarna.

2009-06-26 @ 17:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0