Uppdaterat:TV-reklam

Eftersom det inte varit så mycket sevärt på tv i sommar får man nöja sig med att dissikera reklamen. Som t ex den om Danmark, där familjen kommer hem från danmarksemestern och blir så glada över att akvariefiskarna är döda och att alla smycken är stulna.
Är det verkligen så jävligt i Danmark att t o m döda husdjur och inbrott är bättre?

Men i går blev jag lite orolig då man uppmanades att vaccinera sig mot hepatit (eller var det livmodercancer  eller kanske malaria?)minst tre veckor innan man åker på semester. Shit! Vi som åker om bara några dagar.
Jodå minsann, om inte alltför lång tid tar hela familjen tåget till Stockholm för några spännande dagar i huvudstaden. Men om vi är försiktiga och inte går på offentliga toaletter eller delar sprutor med någon kanske vi klarar oss undan både det ena och det andra.

En annan reklam som jag inte sett på ett tag men som jag funderat en del på är den här "Tänk om du skulle träffa på dig själv i framtiden!", där man konfronteras med en betydligt äldre upplaga av sig själv. Nu är ju det inte på riktigt utan typ trickfilmat eller något, men jag känner ändå en viss aversion mot att möta mig själv som 80-åring, jag är inte helt säker på att det skulle göra mig lyckligare. Jag hade nog hellre mött mig själv som tonåring. Undrar vad jag hade sagt då, om jag helt plötsligt mött en 25 år yngre upplaga av mig själv i dörren hemma i Kräklingbo? Jag hade nog klappat mig på kinden och sagt: "Det ordnar sig. Du kommer att bli gift, fast du varken kan baka rullrån eller köra skördetröska, är halvblind och plattfot (det här var innan jag visste att jag hade ovaligt kalkhaltig saliv också). Det finns de som uppskattar andra färdigheter också, även om du måste åka ända till fastlandet för att hitta någon. Men du... släng axelvaddarna och lägg dig inte till med pudelfrisyr, det är inte snyggt!"

Ja ungefär så skulle jag ha sagt.

Kram
Agneta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0