Kändistätt

Jag glömde berätta att vi igår, på Järnvägsstationen i Hässleholm, såg Timbaktu gå runt och strosa på sin färd genom livet. Och inte nog med det, för på Järnvägsstationen i Vinslöv såg vi ingen mindre än ortens egen revykung, Ingvar Andersson, känd från bl a filmen "Repmånad" av Lasse Åberg som jag bl a såg på Närs golfklubb förrförra sommaren.

Och så har jag ju sett Sigge Furst, men det vet ni ju redan.

Kram
Agneta

Kommentarer
Postat av: Ekelundskan

Jag måste villigt erkänna att jag skulle kunnat köra över Timbaktu utan att ens veta vem han var! Jag vet helt enkelt inte hur karlen ser ut. Men om jag blundar och fantiserar ser jag honom framför mig med ungefär samma utseende och kropp som Ingvar Andersson. I min fantasi envisas han dock med att bära en randig rastafarimössa...

Timbaktu, alltså - inte Ingvar. Ingvar brukar ju ha keps.

2009-01-27 @ 07:14:44
URL: http://ekelundskan.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Ja Sigge har vi väl alla sett där ute på östra delen av ön! Men jag har inte sett Timbaktu (vet inte hur han ser ut) eller Ingvar Andersson (vet hur han ser ut och så har han så fint efternamn) i verkliga livet.

2009-01-27 @ 09:09:09
Postat av: Malena

Orättvist! G och jag såg inte en enda kändis på stationen i H-holm i lördags, trots att vi hade totalkoll på stället, rulltrappsåkning ger bra överblick! Fast vi hade knappast heller känt igen Timbuktu, möjligen Doris och Knäckebröderna eller "Klas och Lage" eller Björne...

2009-01-27 @ 13:31:24
Postat av: Agneta

Ekelundskan:Jag tycker inte att du skall fantisera om män som ser likadana ut som Ingvar Andersson, han kan du ju se i verkligheten varje dag. Fantisera om någon som inte ser ut som Ingvar. Claes Elfsberg t ex.

Yvonne:Timbaktu är ju politiskt intresserad så han kanske dyker upp i Visby vecka 27?

Malena:Dålig tajming. En vecka för sent för Pompeji och en dag för tidigt för Timbaktu. Men vet ni vem som är vem av Anders & Måns (Klas & Lage)?

2009-01-28 @ 20:02:08
URL: http://gladjebloggen.blogg.se/
Postat av: Malena

Nä, jag visste inte ens att de är mer än en...

2009-01-31 @ 22:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0