Vart skall det sluta?

Först krockar Gotlandsbåtarna med varandra, sedan blir ett fartyg utsatt för sjöröveri i farvattnen mellan Öland och Gotland och så visar sig landshövdingen på Gotland vara en korrumperad rövslickare också.
En fd riksdagsmankvinna för miljöpartiet som anser att man visst det kan strunta i strandskyddet om det handlar om storföretagare som vill bygga tennisbana för eget bruk. Eller vad det nu var han skulle bygga den här gången, grundaren av Faktab Finans, numera PayEx.

Landshövding är ju ett updrag man kan föräras om man t ex gjort bort sig politiskt, som Björn Rosengren m fl. Men vad väntar en landshövding som gjort bort sig, förutom en rejäl pension? Kanske en ambassadörstjänst i Brasilien?

I så fall skall jag fråga henne om Cubacabana är enkelriktat för fotgängare. För om man går på Cubacabana så har man havet till vänster. Det har visorna sagt.

Kram
Agneta

Kommentarer
Postat av: Ingvar

....och i dagens lokaltidning så uttryckte den omnämnde företagsledaren sitt förakt mot landshövdingen i ett öppet brev, något medlidande från hans sida hade hon inte att vänta, ankdamm eller????

2009-08-01 @ 10:36:02
Postat av: Ordpolisen

Menar du Copacabana?

Hälsningar Gotlands ordpolis

2009-08-01 @ 10:42:43
Postat av: Anette

Jag tycker också att det är lite orättvist att inte alla får lov att bygga tennisbana och golfgreen på tomten. Alla har väl rätt till lite en hobby eller två. Och gillar man t ex att sjunga i kyrkokör borde man ju få bygga sig en egen kyrka på tomten. Eller en bowlingbana.

Men det är kanske på Gotland man ska bo om man ska ha denna typ av förmåner. Som han Pigge eller Gnidde eller vad han nu heter som har ett helt Sommarland. Och Ingemar Bergman. Fast han är ju död och har väl inte direkt någon hobby precis.



Ibland får du mig att tänka i de mest märkliga banor...



Kram

2009-08-01 @ 16:45:08
URL: http://ekelundskan.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Missade tydligen att muta kommunfolk och länsstyrelse när jag skulle ha bygglov - därför tog det 1 1/2 år och mycket tjafs. Eller var det för att jag inte är känd och storföretagare? I alla fall så hoppas jag att Landshövdingetjänsten blir ledig omgående och att det var enkelbiljett hon köpte till färjan hem till gården på fastlandet! Med tanke på elelundskans kommentar så har jag också hobby på min tomt - utan inblandning av länsstyrelsen. Tre pallkragar med odlingar - från dem kommer inte landshövdingen att få något ätbart!

2009-08-03 @ 11:29:15
Postat av: Agneta

Ingvar:Jag läste det. Stackars Marianne. Otack är världens lön. Fast jag minns när han sände en julgrupp, fast inte varför. Var det en muta?

Ordpolisen:Ja det är nog det jag menar, om havet ligger till vänster, vill säga. Fast det borde väl du veta, som varit i Brasilien, där aporna bor.

Anette:Det är ju inte så konstigt att det är just på Gotland man kan bryta mot strandskyddet eftersom det är ganska mycket strand där liksom. Du har rätt att det är Pigge som, inte bara har ett sommarland utan även ett vattenland. Skillnaden mellan honom och Pigge & Gnidde är att han finns på riktigt och bara är en. Ingmar Bergman finns ju inte heller på riktigt, men legenden säger att han faktiskt funnits en gång. På riktigt alltså, inte bara på film.

Yvonne:Men om du bjuder henne på något från din odling kanske du kan få komma på hennes sommarfest nästa år. Du kan nog ta Max´plats för han lär inte bli bjuden fler gånger.

2009-08-04 @ 18:22:43
Postat av: Yvonne

Sommarfesten skall man hålla sig borta ifrån om man skall ha hedern i behåll! Det finns de som ber om att få slippa bli bjudna därför att det är en skam att stå på listan - så jag är glad om jag slipper. Tror inte att det är så kul att mingla runt bland dessa kändisar, då går jag hellre på fest i Kräklingbo!

2009-08-04 @ 18:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0