Mellan stövel och sandal

Nu närnmar sig dagen D då det är dags att ta på strumporna igen. 15 september, inte en dag tidigare. Samtidigt inträffar det årligen återkommande i-landsproblemet.
Vad har man på fötterna under perioden mellan sandaler och stövlar och mellan stövlar och sandaler? Eftersom jag har så små fötter har jag svårt att hitta något som inte blinkar när man går eller har kardborreband. Tänk att det som är så rätt på dottern är så fel på mig.
Med tanke på min ålder bör jag kanske börja köpa skor i hälsokostaffären?
.
Undrar hur Lena Ph gör, vi är ju faktiskt lika smala gamla?

Eller Condoliza Rice.

Apropå henne är det ju snart presidentval i U.S.A. Osama eller McCahan eller vad de nu heter. Det är frågan. Bush talade sig varm för den sistnämnde för Bush är en cowboy. Men jag undrar om Bushs stöd är en tillgång eller en belastning? Det känns lite som om man skulle försöka marknadsföra ett preparat som gör en smartare och helt plötsligt Linda Rosing berättar att hon använt det i flera år.

Kram
Agneta

Och på lördag kommer Dan Hylander till Vinslöv

Kommentarer
Postat av: Anette

....den där låten....

"Silver, humdidum,,,,,"

Har inte Herr Ledin varit med på en hörna och skrivit den???

2008-09-03 @ 22:09:21
URL: http://den vet du oxå vid det här laget
Postat av: Vän av ordning

Kul att se att det finns fler med bestämda och kalenderstyrda regler för klädsel. För min egen del åker kortbyxa av Bermuda-modell på SENAST 1:a maj och det finns inget väder i världen som kan tvinga på mig en långbyxa före 1:a oktober. Kan man sträcka ut kortbyxeperioden till sex månader har det varit ett synnerligen gott år.



Möjligen kan enstaka undantag (under tyst protest) göras för kyrklig versamhet (såsom bröllop) och kvällsbesök å restauranglokal.

2008-09-04 @ 19:01:47
Postat av: Agneta

Anette:Jag skall fråga Danne på lördag när vi ses. Tomas Ledin har skrivit Snabbköpskassörsken också. Det har jag ännu inte förlåtit honom för.

Vän av ordning:Det finns egentligen bara en persedel som passar året om och det är Husqvarna-hängslen. Moped körs bäst strumplöst. Gäller även dig Anette

2008-09-04 @ 19:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0