Djupt

Idag läste jag en artikel om en hundpsykolog som konstaterade att hundar mår psykiskt sämre idag än för bara några år sedan. De drabbas oftare av diabetes, övervikt och depressioner än förr.
Men det står inte någonstans att de har självskadebeteende eller självmordstankar, men det kan man väl utgå från att de har.
Jag undrar om kaniner också kan bli deprimerade. Jag tror i alla fall att våran är det för hon gräver ner sig allt djupare för varje dag som går.

Kram
Agneta

Kommentarer
Postat av: GreenHeart

Eller så gräver hon en grop åt andra? Men ofta faller man själv ner i den ändå. Detta bör du nog påpeka för henne medans tid är. Ett annat klokt talesätt lyder: Man skulle inte kunna gräva ner sig så djupt om man inte ägnade så mycket tid åt att gräva. Vet dock inte vilken kanin som sa detta.

2008-10-01 @ 17:12:18
Postat av: Jessica

Hmm en bra fråga. Svaret får du kanske när de tuggar morötterna till formen av små lyckopiller och buffar dem uppfodrande mot dig när du kommer.Våran kära kronprinsessa ja. Har glott på alla bilder av henne jag sett och tack vare dig ahr jag lagt märke till att på ALLA bilder har hon en liten bukett i handen. Hur stort blomkonto de har på slottet måntro???

2008-10-01 @ 17:51:57
URL: http://jh73.blogspot.com
Postat av: Agneta

GreenHeart:Kanske det var en play boy bunny som sa det. De gillar nog inte grävande, i alla fall inte av journalister.

Jessica:Jag tror inte att hovet har något blomkonto alls, men däremot ett gigantiskt vaskonto.

2008-10-02 @ 21:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0