Uppsnappat

Medan jag satt och väntade på att få reda på hur det gått för mig i urinprovet passade jag på att frossa i de tidskrifter som stod till buds i vårdcentralens väntrum.
Jag ratade tidskrifter som FASS-nytt, Fallolyckor i hemmet, Jag och min migrän, Inkontinens - de anhörigas sjukdom, Om larmet går, Om vattnet går och gud vad de nu hette allihop.
Det som fanns kvar att välja på när även Vi Föräldrar ratats var då Jakt & Fiske och Sköna Hem. Jag gjorde en Ole dole doff och det blev Sköna Hem.

Jag vet inte vad som hänt med mig, för några år sedan läste jag inrednings- och modemagasin som om det vore pornografi, med åtrå i blicken, förhöjd puls och längtan efter snabb behovstillfredsställelse som följd. Numera lämnar mig dylika publikationer mig i bästa fall oberörd.

Men visst, bilderna är förföriska, inget snack om annat. Bl a visade de interiörer från en 20-talsvilla i skärgården, där hon, 37, PR-konsult för ett management-företag och han,41, inredare med eget företag, bodde med sonen Herman, 7 och dottern Blanceflor, 14.
"Överallt i villan finns små belysta öppningar i väggen med plats för vackra glasobjekt"
"Botten i kökslådorna är täckta med en tunn ullfilt för att minska ljudet av slamrande porslin"

Tyvärr hann jag inte skriva ner fler citat på mitt läkarkvitto innan hon kom, AT-läkaren, så jag vet inte hur artikeln slöt. Men jag antar att de lever lyckliga med sina belysta glasobjekt och tunna ullfiltar i alla sina dagar.

Kram
Agneta

Kommentarer
Postat av: Ekelundskan

Troligtvis var barnen Blanceflor och Herman ivägskickade på internatskola och hunden Kojak hade dom säkert hyrt in på Hundpensionat.

Hur skulle dom annars kunna ha glasobjekten stående framme...

2008-10-07 @ 21:36:57
URL: http://ekelundskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0