Idol-snack

Visst vore det roligt om TV4 inför fredagens idolomröstning kom med nyheten att "endast personer med fast telefonabbonemang kan ringa och rösta". Snacka om att målbrottsmaradören Johan P skulle åka ut så det small om det.

Dessutom tycker jag att Peter Jidhe är lika förutsägbar som en ABC-bok av Jan Lööf. Man vet exakt vad som kommer härnäst. Han var säkert utmärkt som sportjournalist där handligen i sig är dramatisk och oförutsägbar. Då behöver man inte ha någon som spexar till det och är spontan. Men i Idol krävs det någon som kan variera snacket och hantera spontana kommentarer från artister och jury. Det kan INTE Peter Jidhe! Jämför Peter Settman som inte bara parerar spontana händelser utan också kan få spontana infall som ingen räknat med.
Och så väntar han i över en minut innan han berättar vem som åkt ut. Det är rena psykningen.

Överhuvudtaget tycker jag att årets upplaga av Idol varit den svagaste omgången någonsin. Inte ett enda halleluja-moment i stil med Markus Fagerwalls "Pride" Erik Segerstedts "Bed of Roses", Daniel Lindströms "Sarah" m fl. Men det kanske kommer. Men troligtvis inte nästa gång då Carola skall sitta och bedöma gospel. De tävlande som hade kunnat briljera i detta tema har för länge sedan åkt ut. De föll på ABBA och schlager m.m.

Nästa fredag blir det nog "På Spåret" istället.

Kram
Agneta





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0