Ut ur garderoben

En del säger att så som det ser ut på ditt skrivbord ser det också ut i ditt huvud. Det stämmer säkert på de flesta. Men i mitt fall skulle jag snarare vilja påstå att som det ser ut i min garderob ser det också ut i mitt huvud.

Fullt med saker jag aldrig använder!
Och skulle jag plocka fram något jag tycker verkar passa så klassas det redan som förlegat och omodernt av dem "som ligger i framkant".

Kram
Agneta

Kommentarer
Postat av: Ekelundskan

Det är ju snarare regel än undantag att allt gammalt går igen... Din "garderob" kan bli hårdvaluta en dag!
När våra barn blir till åren har dom kanske inte en aning om hur mycket en pall mäter eller vem mannen på mopeden är på din tröja. Då äger du ovärderliga ting och kunskaper.
:-)

2008-05-30 @ 10:59:15
URL: http://ekelundskan.blogg.se
Postat av: Chrille

Du skall vara glad du att ditt huvud kan liknas vid din garderob Agneta! Mitt liknar tyvärr mer Tofta prylmarknad med en massa gammal skit ingen är särskilt intresserad av... Vi var ute hos Ballan & Ojan igår och jag blir förvånad över mig själv ibland hur saker som hände för över 30 år sen och namn på personer som jag inte träffat sen 70-talet finns kvar långt därinne. Jag går och hoppas på att man i framtiden kan göra en defragmentering av hjärnan så att istället lite nytt kanske kan fastna... Kunde ju vara kul att kunna namnen utantill på föräldrarna och barnen t.ex. ;-)

2008-06-01 @ 09:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0