I andra halvlek

I söndags var det en stor dag i familjen, väl värd att firas. Inte för att det var alla hjärtans dag, för vi försöker vara hjärtliga mot varandra i stort sett varje dag. Nej, det stora i den 14/2 är att februari då når sitt krön och man går in i andra halvlek. Har man klarat första halvan med förståndet i behåll så klarar man helt säkert den andra halvan också.
Och redan nästa vecka är det sportlov för småfolket. Då skall de nog titta på sport. Från Vancouver. Det är väl därför man förlägger OS i februari så att papporna skall kunna ta ut lite föräldraledighet med gott samvete?

Själv skall jag varken sporta eller titta på OS. Men om bara någon vecka skall jag försöka sätta mina dryga, väldigt dryga 50 kg i rörelse, för då åker familjen på skidsemester till Dalarna. Enligt sonen så åker alla normala familjer skidor minst en gång om året, eller åtminstone varit iväg någon gång. Så nu äntligen tillhör han en normal familj.
Jag antar att det skall bli kul att komma iväg, utan datorer, tvättmaskin och Norra Skåne.
och när vi kommer hem så har förhoppningsvis snön försbunnit här hemma. För då kanske George Clooney varit här och skottat.


Kram
Agneta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0