Bör barnförbjudas

I dagens Norra Skåne kunde man läsa en artikel med rubriken "Romantiska komedier förstör kärleken". Det har forskare i Skottland kommit fram till efter en omfattande studie på 100 försökspersoner.
Personer som tittat mycket på filmer som "Notting Hill", "Runaway Bride" och "Medan du sov" misslyckas ofta i kommunikationen med sin partner. Detta beror, enligt forskarna, på att dessa personer helt enkelt har orealistiska förväntningar på kärlek och förhållanden som inte är applicerbara på verkligheten.

Så om du är singel och söker partner gör du klokt i att kolla vilka filmer hon/han brukar titta på. Gillar han/hon filmer som"Terminator" "Seven" eller "Exorcisten" är det bara att slå till direkt. En sådan person har förmodligen inga förväntningar alls och kan därför heller inte bli besviken.

Jag och maken tittar ju mest på "Plötsligt i Vinslöv" (och "The Office") förstås. Så vi har därför realistiska förväntningar på kärleken och varandra.
Vi tar en korv i lugn och ro, spelar lite bingobongo och är tillräckligt uppkäftiga för att gå på utställningar. Och blir det grannare väder, ja då kan vi bada.

Kram
Agneta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0