28 dagar kvar........

är vad mina barn har kvar i sin provisoriska skola. Inte för att de lidit någon nöd i barackerna, eller paviljongerna om du är kommunpolitiker, men det är alltjämt ett provisorium. Det skulle vara ett års barackvistelse, men blev 2,5 år. Men snart har den tiden gått och till hösten får de flytta tillbaka till sin vanliga, nyrenoverade gamla skola. Som vi längtat, som vi väntat, som vi kämpat. Men det har det varit värt. Den gamla röda skolan från förrförra seklet pryder skolgården som ett vackert, gammalt smycke. Den som egentligen skulle varit jämnad med marken nu och givit plats åt bostäder, typ.

Hur härligt som helst.

Dessutom får barnen på den andra skolan sin skolgård tillbaka efter att ha haft den utlånad till våra barn i 5 terminer. Om nu inte gubbväldet i kommunen får för sig att bygga en konferensanläggning eller något där istället.

Jag säger som Pippi:Fy Fabian vad jag är glad!

Kram
Agneta

"Tänk på att dagens barn är morgondagens politiker, som skall hantera dagens politikers morgondag. Den vars skola du lägger ner idag, kan vara samma som lägger ner ditt ålderdomshem i morgon." (A.Henriksson)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0